Νέος Αισθητήρας Πόρτας Pandora DMS-105 BT

Κατηγορία:

Η εταιρεία μας συνεχίζει δυναμικά στην ανάπτυξη εξειδικευμένων αισθητήρων μαζί με μια τεράστια λίστα περιφερειακών αξεσουάρ των συστημάτων Pandora που λειτουργούν με το αξιόπιστο πρωτόκολλο Bluetooth. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επικείμενη κυκλοφορία του νέου αυτόνομου αισθητήρα DMS-105 BT, ο οποίος είναι ένα βελτιωμένο μοντέλο των δημοφιλών μικροσκοπικών αισθητήρων πόρτας DMS-100 ΒT και DMS-101 ΒT.

Ο νέος ασύρματος αισθητήρας Pandora DMS-105 BT, περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου με ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και ζεύγος “αισθητήρα μαγνήτη” για αναγνώριση κρούσεων, μετατοπίσεων και άνοιγμα θυρών. Ο νέος αισθητήρας, είναι κατασκευασμένος από ειδικό πλαστικό ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το οποίο δεν κιτρινίζει από την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως για πολλά χρόνια χρήσης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αντοχή σε επιθετικά περιβάλλοντα. Ο αισθητήρας 105 BT είναι 100% αδιάβροχος και σε συνδασμό με έναν επιπλέον αισθητήρα (που ανιχνεύει με ακρίβεια τυχόν διαρροές / πλημμύρα) εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη ανοχή σε τυχόν σφάλματα. Άλλωστε, ο Pandora 105 BT αναπτύχθηκε αρχικά για θαλάσσιες μεταφορές και θα συμπεριληφθεί στο πακέτο των ειδικών συστημάτων ασφαλείας για σκάφη και jet ski, Pandora Marine.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα απεριόριστης χρήσης του αισθητήρα 105 BT, η ευελιξία του οποίου επιτρέπει την εγκατάσταση σε οποιαδήποτε τοποθεσία, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία.

Ο αισθητήρας DMS-105 BT τροφοδοτείται από μια μπαταρία CR123A. Ένας οικονομικός αλγόριθμος διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία του για περισσότερο από ένα χρόνο πραγματικής λειτουργίας. Τα ιδιόκτητα ειδικά πρωτόκολλα κατανάλωσης ενέργειας αποτελούν καινοτομία για τους μηχανικούς μας, επειδή οι αισθητήρες DMS χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία των αποσκευών σε μοτοσυκλέτες, όπου οποιοδήποτε άλλο σύστημα συναγερμού μπορεί να μηδενίσει μια μπαταρία μοτοσικλέτας χαμηλής χωρητικότητας σε λίγες μόνο ώρες, αλλά όχι τα συστήματα Pandora.

Μετάφραση: Ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης

Ο νέος αισθητήρας Pandora DMS-105 BT είναι επίσης χρήσιμος για την οργάνωση της παρακολούθησης και της ασφάλειας του πολύτιμου φορτίου στις περιπτώσεις των φορτηγών (ή οχημάτων που μεταφέρουν φορτία). Ο αισθητήρας καταγράφει τη θέση, την μετατόπιση και τη θερμοκρασία του αέρα μέσα στο φορτηγό, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διατήρηση των συνθηκών θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά.

Επιπλέον, ο αισθητήρας τοποθετείται εύκολα στην γκαραζόπορτα και αντιδρά σε κρούσεις ή απόπειρες διάρρηξης. Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης μας θα λάβει  μια ειδοποίηση σε περίπτωση απόπειρας κλοπής  αυτοκινήτου πολύ νωρίτερα από όταν ο εισβολέας φτάσει στο ίδιο το αυτοκίνητο. Ακόμη, αν πλημμυρίσει ξαφνικά το γκαράζ ή το υπόγειο μιας ιδιωτικής κατοικίας, τότε χάρη στον νέο ενσωματωμένο αισθητήρα (που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου), ο ιδιοκτήτης θα το μάθει πρώτος. Με λίγα λόγια οι χρήσεις του αισθητήρα ποικίλλουν!

Το νέο μοντέλο DMS 105BT, επεκτείνει τη σειρά μικροσκοπικών αισθητήρων BT (BlueTooth) της Pandora, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για την παρακολούθηση των πολυάριθμων παραθύρων, θυρών και καταπακτών των σύγχρονων τροχόσπιτων και τρέιλερ. Τα μοντέλα συναγερμού για τροχόσπιτα Pandora Camper και Pandora Camper PRO έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ταυτόχρονα με 12 αισθητήρες DMS-XXX BT και δεν χρειάζεται να περάσουν εκατοντάδες μέτρα καλωδίων σε ολόκληρη την καμπίνα. Τα ιδιόκτητα ασύρματα πρωτόκολλα Bluetooth παρέχουν σταθερή και ασφαλή σύνδεση ακόμη και σε σημαντική απόσταση από τη μονάδα βάσης.

Ελπίζουμε ότι ο νέος αισθητήρας Pandora DMS-105 BT δεν θα γίνει λιγότερο δημοφιλής από τους προκατόχους του και θα βρει πολλές ακόμα πρωτότυπες χρήσεις από επαγγελματίες και καταναλωτές της αγοράς. H πρόσθετη λειτουργικότητα, το καθιστά την πιο ευέλικτη, ενεργειακά αποδοτική, αξιόπιστη και μικρού μεγέθους λύση στην αγορά. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά!