Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να ανοίγεις κατευθείαν το AC στο Αυτοκίνητο!

Κατηγορία:

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να ανοίγεις κατευθείαν το AC

Ήξερες ότι όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου, δεν πρέπει να ανοίγεις το AC κατευθείαν;

Τόσο η εκκίνηση του AC ενώ δεν έχουν περάσει μερικά λεπτά όσο και η εμπειρία  οδήγησης ενός νέου αυτοκινήτου (είναι πάντα ξεχωριστή) έχουν κάποια κοινά στη μυρωδιά για τα οποία θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο. 

Τα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα οι μυρωδιές αυτές, περιέχουν ορισμένες χημικές ουσίες που μπορούν να αποδράσουν στον αέρα της καμπίνας, επηρεάζοντας την υγεία των οδηγών και των επιβατών. Μια αποτελεσματική λύση που προσφέρει τόσο άνεση όσο και προστασία από την εκτεταμένη έκθεση σε αυτές τις επιβλαβείς ουσίες είναι η απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου μέσω του συστήματος συναγερμού Pandora.

Οι έρευνες έχουν δείξει πως η καθημερινή έκθεση σε αυτές τις χημικές ουσίες μπορεί να υπερβεί τα ασφαλή κατώτατα όρια που θέτουν οι υγειονομικές αρχές. 

Αυτές οι χημικές ουσίες περνούν στην ατμόσφαιρα της καμπίνας καθώς ο χρόνος περνά, μέχρι να γίνουν τελείως άοσμες. Αυτός ο εκτεταμένος χρόνος έκθεσης αποτελεί πρόκληση για τον οργανισμό, καθώς είναι δύσκολο να εξαλειφθούν οι τοξίνες αυτές.

Ωστόσο, μια απλή και αποτελεσματική λύση είναι η απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου που προσφέρουν τα συστήματα συναγερμού Pandora. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις εδώ περισσότερα για την απομακρυσμένη εκκίνηση.

Προστασία της Υγείας των Επιβατών

Μέσω της απομακρυσμένης εκκίνησης αυτοκινήτου, οι χρήστες μπορούν να προετοιμάσουν το αυτοκίνητο πριν επιστρέψουν σε αυτό. Ενεργοποιώντας την κινητήρια μονάδα, το σύστημα κλιματισμού μπορεί να αρχίσει να εκπέμπει τον ζεστό/κρύο αέρα έξω από την καμπίνα του οχήματος, σε αντίθεση με το κλασικό σενάριο όπου επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο, θα αναγκάζοσουν να κατεβάσεις τα παράθυρα και να περιμένεις λίγο για να φύγει ο ζεστός αέρας.

Με την απομακρυσμένη εκκίνηση μπορείς ακόμα να ανεβάσεις και να κατεβάσεις τα παράθυρα του αυτοκινήτου σου.

Οι Ευεργετικές Πτυχές της Απομακρυσμένης Εκκίνησης

Πέραν της προστασίας της υγείας των επιβατών, η απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου προσφέρει και πολλά άλλα οφέλη. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η χρήσιμη λειτουργία:

  1. Εξοικονόμηση Χρόνου και Άνεση: Η απομακρυσμένη εκκίνηση επιτρέπει στους οδηγούς να προετοιμάσουν το αυτοκίνητο από απόσταση, εξοικονομώντας χρόνο και παρέχοντας άνεση μετά την επιστροφή τους.

  2. Ασφάλεια και Προστασία Από Κλοπές: Η λειτουργία αυτή παρέχει ασφάλεια, καθώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το αυτοκίνητο από απόσταση, αποφεύγοντας έτσι να το αφήσεις ξεκλείδωτο και εκτεθειμένο σε κλοπές.

  3. Επέκταση Ζωής του Οχήματος: Η απομακρυσμένη εκκίνηση του αυτοκινήτου μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας και να επεκτείνει την ζωή του κινητήρα.

  4. Ευκολία για τους Γονείς: Οι γονείς μπορούν να προ-ψύξουν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή να το θερμάνουν κατά τους χειμερινούς μήνες, προετοιμάζοντας έτσι το οχημά τους για μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης με τα παιδιά.

  5. Εξοικονόμηση Ενέργειας: Με την δυνατότητα να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου πριν από την έναρξη της οδήγησης, αποφεύγεις την υπερβολική χρήση του κλιματιστικού και της θέρμανσης, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμων.

Συμπερασματικά

Η απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου μέσω του συστήματος Pandora είναι μια πολύτιμη λειτουργία που προσφέρει προστασία τόσο στην υγεία των επιβατών όσο και στο οχηματαγωγό σας. Οι επιβλαβείς χημικές εκπομπές μπορούν να μειωθούν σημαντικά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις μια πιο υγιεινή και άνετη εμπειρία οδήγησης.

Αναζήτησε λοιπόν τις επιλογές που προσφέρονται από τα σύστηματα Pandora και αναβάθμισε το αυτοκίνητό σου με αυτήν την χρήσιμη λειτουργία. Επιπλέον, πάντα να θυμάσαι να ανοίγεις τα παράθυρα λίγα λεπτά πριν από την ενεργοποίηση του κλιματιστικού, προστατεύοντας την υγεία σου και τη διάρκεια ζωής του οχήματός σου. Με αυτές τις απλές προφυλάξεις, μπορείς να απολαύσεις το ταξίδι σου με αίσθηση ασφάλειας, άνεση και προστασία για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!