Απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου μέσω του Συναγερμού Pandora

Κατηγορία:

Απομακρυσμένη εκκίνηση αυτοκινήτου

Πώς μπορεί να Βοηθήσει η Απομακρυσμένη Εκκίνηση;

Για να μπορέσω να σου εξηγήσω τη σημασία της απομακρυσμένης εκκίνησης αυτοκινήτου, πρέπει να σου θυμίσω κάτι γνώριμο. Σκέψου αυτήν τη στιγμή. Είναι  καλοκαίρι και ο ήλιος καίει έντονα. Πάς για μια βόλτα με το αυτοκίνητό σου (ή για μπάνιο) και θέλεις να επιστρέψεις μετά από μια ώρα (λέμε τώρα).

Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και αισθάνεσαι σαν να είσαι σε φούρνο. Η ζέστη είναι αφόρητη και ο κλιματισμός χρειάζεται χρόνο για να κάνει την καμπίνα άνετη και δροσερή. Έτσι δεν είναι;

Μήπως σου ακούγεται γνώριμη μια τέτοια εμπειρία;

Εδώ λοιπόν, είναι το σημείο όπου η λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης του Pandora συναγερμού σου μπορεί να σε βοηθήσει. Πριν λοιπόν επιστρέψεις στο αυτοκίνητό σου, απλά ξεκίνα το απομακρυσμένα με τη βοήθεια της απομακρυσμένης εκκίνησης αυτοκινήτου που προσφέρουν τα συστήματα ασφαλείας και τηλεμετρίας Pandora. Αυτό θα ενεργοποιήσει τον κλιματισμό (θα προνοήσεις να το αφήσεις ανοιχτό όταν κλείσεις το αυτοκίνητό σου) και θα δροσίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου πριν καν ανοίξεις την πόρτα. Έτσι, αποφεύγεις την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού και μπαίνεις σε ένα δροσερό και άνετο αυτοκίνητο. Ισχύει και το αντίστροφο για τους χειμερινούς μήνες. Δες εδώ ένα Porche που αναβαθμίστηκε με την απομακρυσμένη εκκίνηση!

Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους γονείς. Είναι κοινό για τα παιδιά να γίνονται ανήσυχα και άβολα σε ένα καυτό αυτοκίνητο. Η δυνατότητα να δροσίσετε την καμπίνα πριν ακόμη τα παιδιά σας μπουν μέσα μπορεί να κάνει τη διαφορά για μια ευχάριστη διαδρομή.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε συμβατό αυτοκίνητο με συναγερμό Pandora. Σου επιτρέπει να απολαύσεις την άνεση ενός δροσερού αυτοκινήτου ακόμη και κατά τη διάρκεια του ζεστού καλοκαιριού. Τέλειο;

Απομακρυσμένη εκκίνηση: Περισσότερο από μια απλή άνεση

Η χρησιμότητα της δυνατότητας απομακρυσμένης εκκίνησης εκτείνεται πέρα από την άνεση. Έρχεται επίσης με μια σειρά από πλεονεκτήματα ασφάλειας. Για παράδειγμα, τους πιο κρύους μήνες, μπορεί να χρειαστεί να προθερμάνεις το όχημά σου πριν οδηγήσεις. Αν αφήσεις ένα όχημα στο ρελαντί χωρίς επιτήρηση, μπορεί να προσελκύσεις πιθανούς κλέφτες, αλλά με την απομακρυσμένη εκκίνηση, μπορείς να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου ασφαλές όσο ζεσταίνεται (Μην ξεχνάς πως τα συστήματα της Pandora είναι προπάντων αντικλεπτικά).

Πρόσθετο βοηθητικό πρόγραμμα: Βελτίωση της διάρκειας ζωής του οχήματός σου

Ένα άλλο ελάχιστα γνωστό πλεονέκτημα της δυνατότητας απομακρυσμένης εκκίνησης είναι η δυνατότητά της να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σου! Πώς;

Το λάδι κινητήρα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας του. Εάν ξεκινήσεις να οδηγείς αμέσως μετά την ανάφλεξη, τα μέρη του κινητήρα ενδέχεται να μην λιπαίνονται επαρκώς, αυξάνοντας τη φθορά. Με την απομακρυσμένη εκκίνηση, μπορείς να ζεστάνεις τον κινητήρα από μακριά, εξασφαλίζοντας βέλτιστη λίπανση και ενδεχομένως παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Τοξική ουσία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου; Κι όμως υπάρχει!

Η αυτόματη κίνηση πολλών να ανάψουν το A/C του αυτοκινήτου τους μόλις μπουν μέσα, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την υγεία των επιβατών λόγω του βενζολίου. Μπαίνοντας λοιπόν, σε ένα αυτοκίνητο που είχε κλειστά τα παράθυρα, εισπνέουμε το βενζόλιο, μη γνωρίζοντας ότι η τοξίνη αυτή επηρεάζει την υγεία μας. Και είναι μια ουσία που παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια για τον οργανισμό μας να την εξαλείψει. Για αυτό οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες από την Αμερική αναφέρουν πως μπαίνοντας σε ένα κλειστό αυτοκίνητο πρέπει πάντα να ανοίγουμε τα παράθυρα για λίγα λεπτά «προστατεύοντας» έτσι την υγεία μας. Διάβασε εδώ περισσότερα για το Βενζόλιο.

Σύνδεση της απομακρυσμένης εκκίνησης αυτοκινήτου με άλλες δυνατότητες: Εντοπισμός αυτοκινήτου από 121 Δορυφόρους

Τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας απομακρυσμένης εκκίνησης ενισχύονται όταν συνδυάζονται με άλλα χαρακτηριστικά των συστημάτων Pandora, όπως ο εντοπισμός του αυτοκινήτου σου. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι σε ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης (υποθετικά πάντα) και δεν μπορείς να θυμηθείς πού παρκάρατε το αυτοκίνητό σας. Ο δορυφορικός εντοπισμός αυτοκινήτου που συνοδεύει τα περισσότερα συστήματα Pandora μπορεί να σε καθοδηγήσει στο όχημά σου και μόλις βρεθείς κοντά, η απομακρυσμένη εκκίνηση μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ψύξης ή θέρμανσης, ώστε το αυτοκίνητό σου να είναι έτοιμο μέχρι να το φτάσεις. 

Μια ασφαλέστερη, πιο άνετη εμπειρία οδήγησης

Συμπερασματικά, η λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης του συστήματος συναγερμού Pandora προσφέρει κάτι περισσότερο από την άνεση ενός ήδη δροσερού ή προθερμαινόμενου αυτοκινήτου. Βοηθά στη διασφάλιση μιας ασφαλέστερης, πιο βολικής εμπειρίας οδήγησης ενώ δυνητικά επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας. Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο δορυφορικός εντοπισμός αυτοκινήτου (μέσω GNSS), παρέχει απαράμιλλη άνεση στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Επενδύοντας σε ένα σύστημα συναγερμού Pandora με λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης, δεν επενδύετε μόνο σε ένα σύστημα συναγερμού – επενδύετε στην άνεση, την άνεση και τη μακροζωία του οχήματός σας.

Να θυμάσαι, οδήγα έξυπνα.. όχι φοβισμένα!

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!