Αξεσουάρ Αυτοκινήτου Pandora

Ανακάλυψε παρακάτω
όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ!

Πρόσθετη μονάδα τηλεμετρίας

Pandora Car Accessories

Pandora NAV-X GSM/GPS interface

Το Pandora NAV-X είναι μια ασύρματη, συμπαγής μονάδα σχεδιασμένη για να επεκτείνει τα συστήματα εκτός σύνδεσης Pandora MINI, Pandora PRIMO και LIGHT PRO (και όχι μόνο) με τη δυνατότητα εντοπισμού, ελέγχου και ελέγχου του οχήματός σας με τη βοήθεια διαδικτυακών εφαρμογών για κινητά.

Τιμή Λιανικής: 199€

Radio Immobilizers

Bluetooth micro relay BT-02

Το Pandora BT-02, είναι ένα νέο συμπαγές μικρορελέ που ελέγχεται πλήρως μέσω Bluetooth από μια ειδική εφαρμογή στο κινητό σου, την Pandora Relay. Το μικροσκοπικό μέγεθος (34x16x9 mm) της συσκευής επιτρέπει την κρυφή εγκατάσταση ακόμη και στο εσωτερικό της καλωδίωσης του οχήματος. Ένα ειδικό ηλεκτρομηχανικό ρελέ, δύο επαφών NO/NC, που επιτρέπουν την διακοπή διαφόρων μονάδων και ρελέ, με φορτίο έως 1 Amp. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει το ρελέ κινητήρα, το CanBus της θύρας διαγνωσης , προστασία εγγραφής πρόσθετων κλειδιών, το κουμπί Start/Stop κινητήρα, κ.α.

Τιμή Λιανικής: 119€

Radio Micro-Relay BT-01

Το Pandora BT-01 λειτουργεί ως επέκταση ήδη εγκατεστημένου συστήματος συναγερμού Pandora ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκπεραίωση των εξής: – Να εμποδίσει την κανονική ραδιοσυχνότητα του αυτοκινήτου. – Κλείδωμα του διαγνωστικού Can BUS. – Προστασία απο την εγγραφή επιπρόσθετων κλειδιών. – Μπλοκάρισμα χαμηλού ρεύματος διέγερσης ρελέ. – Μπλοκάρισμα των διάυλων επικοινωνίας canbus. Πρακτικά η εφαρμογή αυτού του ασύρματου μικρο-ρελέ προσθέτει ένα επιπλέον κανάλι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο οποιαδήποτε λογική είναι διαθέσιμη στο σύστημα. Το μικρο-ρελέ BT-01 είναι ένα από τα πιο μικροσκοπικά ρελέ στην αγορά, ενώ είναι απόλυτα ελεγχόμενο από μια αξιόπιστη ασύρματη διασύνδεση Bluetooth. Η συσκευή ενσωματώνει ένα ειδικό ηλεκτρομηχανικό ρελέ με δύο πλήρεις ομάδες επαφών, οι οποίες επιτρέπουν στα κυκλώματα μεταγωγής φορτία μέχρι 1Α. Λόγω του πάρα πολύ μικρού του μέγεθους (32x16x9 mm) και του ότι δε χρησιμοποιεί καθόλου καλωδία, το BT-01 κρύβεται πολύ εύκολα στην κανονική καλωδίωση του αυτοκινήτου, κάνοντας το όσο πιο αόρατο γίνεται.

Τιμή Λιανικής: 47€

Ασύρματο Relay BTR-101

Το Pandora BTR-101 είναι εξοπλισμένο με ένα νέο εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα επιτάχυνσης και με εξαιρετικά αξιόπιστους αλγόριθμους ανίχνευσης κίνησης, προκαλώντας το μπλοκάρισμα του κινητήρα σε κάθε προσπάθεια μετακίνησης. Το ασύρματο relay BTR-101 έχει σχεδιαστεί σε πιο σύγχρονη τεχνολογία και επικοινωνεί με την κεντρική μονάδα μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth 4.2. Η χρήση αυτού του πρωτοκόλλου επικοινωνίας, αυξάνει σημαντικά την ποιότητα της σύνδεσης, τη σταθερότητα και προστασία της από θόρυβο και παρεμβολές.

Τιμή Λιανικής: 89€

Ασύρματο Module RHM-03BT

Η ασύρματη μονάδα χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth 4.2 και επιτρέπει τον έλεγχο της σειρήνας, τον προθερμαντήρα Webasto και το μπλοκάρισμα του κινητήρα. Διαθέτει ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και επίσης επικοινωνεί ασύρματα και στέλνει δεδομένα από τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Η μονάδα είναι συμβατή με όλα τα συστήματα συναγερμού Pandora που διαθέτουν σύνδεση Bluetooth και έχει σχεδιαστεί για να εγκαθίσταται στο χώρο του κινητήρα.

Τιμή Λιανικής: 129€

Αισθητήρες

Ασύρματος Αισθητήρας DMS-101BT

Το Pandora DMS-101BT είναι μια νέα καινοτομία στους ασύρματους αισθητήρες, τόσο για την προστασία του αυτοκινήτου σου, ελέγχοντας την πόρτα στο χώρο του γκαράζ όσο και των άλλων οχημάτων/αντικειμένων που βρίσκονται κοντά σε αυτό. Η οποιαδήποτε μεταβολή της καταστασής τους, ενεργοποιεί ασύρματα τον Pandora συναγερμό του αυτοκινήτου, ενημερώνοντας σε για την παραβίαση. Όπως υποδηλώνει το όνομα του, αυτό το προϊόν αντιπροσωπεύει μία νέα καινοτομία για τους ασύρματους αισθητήρες γιατί είναι εξοπλισμένο με την δυνατότητα σύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.

Τιμή Λιανικής: 69€

VS-22D

Με τον ψηφιακό ογκομετρικός αισθητήρα microwave VS-22d μπορείτε να αναβαθμίσετε το επίπεδο προστασίας του συστήματος σας. Το Pandora VS-22d είναι ένας ψηφιακός ογκομετρικός αισθητήρας microwave, υψηλής τεχνολογίας, πολύ μικρός σε μέγεθος, με πολύ χαμηλή κατανάλωση και μεγαλύτερη εμβέλεια κάλυψης.

Τιμή Λιανικής: 59€

Ασύρματο Ρελέ

BTR-101

Με το ασύρματο relay μπλοκαρίσματος κινητήρα BTR-101 μπορείς να αναβαθμίσεις το επίπεδο προστασίας της μηχανής σου. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της καλωδίωσης της μηχανής σας, καθώς επικοινωνεί ασύρματα με την κεντρική μονάδα. Διαθέτει αισθητήρα accelerometer όπου ενεργοποιείται ακόμα και αν η κεντρική μονάδα αφαιρεθεί, μπλοκάροντας έτσι στιγμιαία τον κινητήρα.

Τιμή Λιανικής: 89€

Bypass Module

DI-02

Μονάδες παράκαμψης ακινητοποίησης DI-02 | Το DI-03 έχει σχεδιαστεί για να αλλάζει προσωρινά τους περισσότερους τύπους γνήσιων αναμεταδότών Immobilizer των σύγχρονων αυτοκινήτων (Σύστημα-RFID) για να παρέχει την λειτουργία του συστήματος αυτόματης και απομακρυσμένης εκκίνησης του κινητήρα. Οι δύο κεραίες που περιλαμβάνονται στο σετ, επιτρέπουν στις μονάδες να λειτουργούν με τους πιο σύγχρονους πομποδέκτες Immobilisers. Το DI-03 ελέγχεται μόνο από ένα ειδικό κανάλι κωδικών και διαθέτει τροφοδοτικό 3.3V για αυτοκίνητα με κουμπί Start/Stop, συστήματα χωρίς κλειδί και έξυπνη είσοδο.

Τιμή Λιανικής: 29€

Bypass Module

DI-03

Μονάδες παράκαμψης ακινητοποίησης DI-02 | Το DI-03 έχει σχεδιαστεί για να αλλάζει προσωρινά τους περισσότερους τύπους γνήσιων αναμεταδότών Immobilizer των σύγχρονων αυτοκινήτων (Σύστημα-RFID) για να παρέχει την λειτουργία του συστήματος αυτόματης και απομακρυσμένης εκκίνησης του κινητήρα. Οι δύο κεραίες που περιλαμβάνονται στο σετ, επιτρέπουν στις μονάδες να λειτουργούν με τους πιο σύγχρονους πομποδέκτες Immobilisers. Το DI-03 ελέγχεται μόνο από ένα ειδικό κανάλι κωδικών και διαθέτει τροφοδοτικό 3.3V για αυτοκίνητα με κουμπί Start/Stop, συστήματα χωρίς κλειδί και έξυπνη είσοδο.

Τιμή Λιανικής: 45€

GPS/GLONASS Κεραίες

GPS-Receiver NAV-035

Το NAV-035, είναι ένας δέκτης GPS / GLONASS υψηλής ευαισθησίας που επικοινωνεί ασύρματα με την κεντρική μονάδα μέσω RF 2.4GHz, επιτρέποντας έτσι την εγκατάσταση του σε οποιοδήποτε μέρος του οχήματος. Ο δέκτης καθορίζει τις συντεταγμένες του οχήματος και τις στέλνει στο κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη, ενημερώνοντας πάντα για την ακριβή θέση του οχήματος σας με ακρίβεια 1m.

Τιμή Λιανικής: 69€

GPS-Receiver NAV-035-BT

Το NAV-035-BT είναι ένας δέκτης GPS / GLONASS υψηλής ευαισθησίας που επικοινωνεί ασύρματα με την κεντρική μονάδα μέσω Bluetooth 4.2 πρωτοκόλλου, επιτρέποντας έτσι την εγκατάσταση του σε οποιοδήποτε μέρος του οχήματος. Ο δέκτης καθορίζει τις συντεταγμένες του οχήματος και τις στέλνει στο κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη, ενημερώνοντας πάντα για την ακριβή θέση του οχήματος σας με ακρίβεια 1m.

Τιμή Λιανικής: 79€

Τηλεχειριστήρια

Pandora D-010

Αμφίδρομο χειριστήριο OLED για τον Pandora Light. Φέρει ανεξάρτητα πλήκτρα όπλισης/αφόπλισης συστήματος, ενημέρωση από 10 ανεξάρτητες ζώνες προστασίας, δόνηση με 16 ήχους ειδοποίησης, OLED-οθόνη, επιβεβαίωση πατήματος πλήκτρου με δόνηση και Μπαταρία AAA (1,5V) (δεν περιλαμβάνεται). Επίσης, ένδειξη στάθμης μπαταρίας, ένδειξη ώρας, συγχρονισμός ρολογιού με την κεντρική μονάδα, ένδειξη θερμοκρασίας κινητήρα και εσωτερικής καμπίνας, τάση μπαταρίας, επίπεδο καυσίμου, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κραδασμού, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κίνησης, προβολή ιστορικού συμβάντων με ένδειξη ημερομηνίας & ώρας και τέλος, αυτόματη διαχείριση της ακτίνας κάλυψης συχνότητας.

Τιμή Λιανικής: 89€

Pandora D-078

Αμφίδρομο χειριστήριο OLED για το Pandora Light με ανεξάρτητα πλήκτρα όπλισης/αφόπλισης συστήματος, ενημέρωση από 10 ανεξάρτητες ζώνες προστασίας, δόνηση με 16 ήχους ειδοποίησης, LCD-οθόνη με φωτισμό LED, επιβεβαίωση πατήματος πλήκτρου με δόνηση, Μπαταρία AAA (1,5V) (δεν περιλαμβάνεται), ένδειξη στάθμης μπαταρίας, ένδειξη ώρας & ξυπνητήρι, συγχρονισμός ρολογιού με την κεντρική μονάδα, ένδειξη θερμοκρασίας κινητήρα και εσωτερικής καμπίνας, τάση μπαταρίας, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κραδασμού, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κίνησης, προβολή ιστορικού συμβάντων με ένδειξη ημερομηνίας & ώρας και αυτόματη διαχείριση της ακτίνας κάλυψης συχνότητας.

Τιμή Λιανικής: 69€

Pandora D-468

Αμφίδρομο χειριστήριο OLED για Pandora PROFESSIONAL V1 με ανεξάρτητα πλήκτρα όπλισης/αφόπλισης συστήματος, ενημέρωση από 10 ανεξάρτητες ζώνες προστασίας, δόνηση με 16 ήχους ειδοποίησης, LCD-οθόνη με φωτισμό LED, επιβεβαίωση πατήματος πλήκτρου με δόνηση Μπαταρία AAA (1,5V) (δεν περιλαμβάνεται), ένδειξη στάθμης μπαταρίας, ένδειξη ώρας & ξυπνητήρι , συγχρονισμός ρολογιού με την κεντρική μονάδα, ένδειξη θερμοκρασίας κινητήρα και εσωτερικού καμπίνας, τάση μπαταρίας, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κραδασμού, ρύθμιση ευαισθησίας του αισθητήρα κίνησης, προβολή ιστορικού συμβάντων με ένδειξη ημερομηνίας & ώρας, αυτόματη διαχείριση της ακτίνας κάλυψης συχνότητας.

Τιμή Λιανικής: 159€

Pandora R-387

Εφεδρικό χειριστήριο για Pandora Light, Light V3, Light Pro V1 και Moto EU. Περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλήκτρα όπλισης/αφόπλισης συστήματος και ένδειξη LED.

Τιμή Λιανικής: 25€

Pandora R-468

Χειριστήριο εφεδρικό για Pandora PROFESSIONAL V1 με ανεξάρτητα πλήκτρα όπλισης/αφόπλισης συστήματος και ένδειξη LED.

Τιμή Λιανικής: 79€

Pandora BT-780

Smart-Key χειριστήριο για Pandora Smart, Smart PRO, IMMO, MINI & Primo με κρυπτογραφημένη επικοινωνία των εντολών ελέγχου, κλειδί κρυπτογράφησης (128-bit), ένδειξη LED, ενσωματωμένο πλήκτρο για την εναλλαγή του τρόπου λειτουργίας και ενσωματωμένο αισθητήρα επιταχυνσιόμετρου.

Τιμή Λιανικής: 49€

Σειρήνες

Pandora PS-330

ΝΕΑ πιεζοηλεκτρική σειρήνα PS-330 από την Pandora. Διαθέτει πολύ μικρές διαστάσεις, με πολύ υψηλή συχνότητα παραγωγής, αδιάβροχη και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε εξωτερικά ή εσωτερικά στο αυτοκίνητο ή την μηχανή σου. Έτσι μπορείς να ακολουθήσεις διαφορετικό σχήμα προστασίας του οχήματος σου από τα συνηθισμένα, όπως τοποθετώντας την στο εσωτερικό της καμπίνας με σκόπο να προκαλέσεις πανικό στον επίδοξο κλέφτη καθώς παράγει υψηλές συχνότητες.

Τιμή Λιανικής: 35€

Pandora PS-331BT

H νέα ασύρματη πιεζοηλεκτρική σειρήνα της Pandora είναι μία έξυπνη πολύ-λειτουργική σειρήνα που «κουμπώνει» σε κάθε σύστημα συναγερμού Pandora που διαθέτει Bluetooth, ενισχύοντας την ασφάλεια και τον έλεγχο του οχήματος σου ενώ παράλληλα η εγκατάσταση της είναι απλή και γρήγορη. Διαθέτει εξόδους με αισθητήρα θερμοκρασίας μηχανής, αισθητήρα ανοίγματος καπό και επιπλέον κανάλι CH για να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλεις. Λειτουργεί ως μια ασύρματη Bluetooth επέκταση του κεντρικού συστήματος συναγερμού που έχετε εγκαταστήσει στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται να περάσεις καλώδια από την καμπίνα για να επικοινωνεί η κεντρική μονάδα του συναγερμού με τον χώρο της μηχανής. Τοποθέτησε απλά την σειρήνα Pandora PS-331BT στον χώρο της μηχανής και αυτή θα συνδεθεί με την κεντρική μονάδα του συναγερμού μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth. Πλέον το σύστημα σου θα έχει μία αόρατη επέκταση στους χώρους της μηχανής, το καπό και όπου αλλού επιλέξεις και επίσης, θα έχεις  πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες μέσω της εφαρμογής για Smartphone της Pandora.

Τιμή Λιανικής: 69€

Pandora PS-332BT

H νέα ασύρματη πιεζοηλεκτρική σειρήνα της Pandora είναι μία έξυπνη αυτόνομη σειρήνα με εφεδρική μπαταρία που «κουμπώνει» σε κάθε σύστημα συναγερμού Pandora που διαθέτει Bluetooth, ενισχύοντας την ασφάλεια και τον έλεγχο του οχήματος σου ενώ παράλληλα η εγκατάσταση της είναι απλή και γρήγορη. Είναι σχεδιασμένη βάση των πιο αυστηρών προτύπων για αυτόνομες σειρήνες με πολύ χαμηλής κατανάλωσης μπαταρία και επιπλέον εφεδρική ανατροφοδοτούμενη μπαταρία λιθίου. Είναι αδύνατο να παρακαμφθεί ακόμη και από τον πιο εξελιγμένο ληστή.

Τιμή Λιανικής: 85€