Η ενημέρωση της εφαρμογής Apple Watch είναι πλέον διαθέσιμη!

Κατηγορία:

Pandora iWatch

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλους τους κατόχους του «έξυπνου» ρολογιού της Apple, που συνδέονται με τα αντικλεπτικά συστήματα συναγερμού Pandora, ότι έχουν διαθέσιμη από σήμερα κιόλας μία ενημέρωση της εφαρμογής Pandora Connect για iOS, η οποία προσθέτει πλήρη υποστήριξη για το Apple Watch.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε 100% το αυτοκίνητό σας, απευθείας από το έξυπνο ρολόι σας. Η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής αυτής είναι ότι λειτουργεί ανεξάρτητα από το smartphone σας. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από το smartphone σας – αρκεί το ρολόι σας να έχει πρόσβαση στο internet μέσω Wi-Fi ή μέσω ενός ενσωματωμένου e-sim, το οποίο να βρίσκεται σε λειτουργία.

Οι κύριες εντολές ελέγχου διατίθενται από το ρολόι: αφοπλισμός, εκκίνηση, απενεργοποίηση του κινητήρα, ενεργοποίηση προθέρμανσης και άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ.

Επιπλέον, έχουμε εφαρμόσει ένα ολοκαίνουριο, πιο βολικό και ενημερωμένο σύστημα εξουσιοδότησης  εφαρμογών για κινητά – Όταν κατεβάζετε για πρώτη φορά την εφαρμογή στο ρολόι σας, πρέπει να εισαγάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό PIN για μία φορά, ο οποίος δημιουργείται στην κύρια εφαρμογή για κινητά στην ενότητα “προφίλ”. Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή Pandora Connect στο ρολόι σας και συνδεθείτε με τον προσωπικό σας κωδικό (PIN).

Μεταβείτε στην καρτέλα “προφίλ” στο smartphone σας και κάντε κλικ στην επιλογή “δημιουργία κωδικού PIN” και επιλέξτε την είσοδο από το πληκτρολόγιο στο smartphone σας. Πληκτρολογήστε τον κωδικό PIN στο smartphone και κάντε κλικ στην επιλογή  “σύνδεση” από το ρολόι. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αυτοκίνητό σας.

Το ρολόι θα εμφανίσει, φυσικά, τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο – την κατάσταση ασφαλείας, την τρέχουσα κατάσταση που βρίσκεται (με περιμετρικό έλεγχο), το επίπεδο της μπαταρίας, την θερμοκρασία, το ιστορικό των συμβάντων καθώς και τη θέση του αυτοκινήτου.

Τέλος, η νέα διαθέσιμη ενημέρωση καθιστά δυνατό τον έλεγχο του συστήματος ασφαλείας από το έξυπνο ρολόι σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε “εν κινήσει”, χωρίς να χρειάζεστε το smartphone σας, κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως βολικό στην καθημερινότητά σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι προγραμματιστές μας συνεχίζουν να αναπτύσσουν και να εξελίσσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις επιθυμίες και τα αιτήματά σας.

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!