Sound Booster Pro – Ήχος εξάτμισης για το αυτοκίνητό σου

Sound Booster Pro

Sound Booster Pro – Ήχος εξάτμισης για το αυτοκίνητό σου

Απογείωσε την οδηγική σου εμπειρία με το Sound Booster Pro Kit. Μετατρέψτε τον κανονικό σας κινητήρα (ή ηλεκτροκινητήρα) σε έναν θορυβώδη V6/V8 με το πάτημα ενός κουμπιού! Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέσιμο για εγκατάσταση εξωτερικά. Κλικ στο κουμπί για να μάθεις περισσότερα ή δες πώς δουλεύει ακριβώς παρακάτω!

Σοβαρός Ήχος για Σοβαρά Αυτοκίνητα

Δες τα παρακάτω Video

Ζήσε τον Θρύλο ενός V6/V8 Κινητήρα
Όποτε Θέλεις!

Το Sound Booster Pro της κορυφαίας KUFATEC, είναι η απόλυτη λύση για όσους αναζητούν έναν ισχυρό ήχο εξατμίσης με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Είτε οδηγείς ένα αθλητικό coupe είτε ένα κομψό σεντάν, αυτό το πακέτο πλήρους εγκατάστασης μπορεί να προσαρμοστεί στο όχημά σου, χαρίζοντάς του ένα μοναδικό και εκθαμβωτικό προφίλ ήχου. Έτσι δεν είναι;

Γιατί να Επιλέξεις το KUFATEC Sound Booster Pro;

#1. Προσομοιωμένος Κινητήρας Μεγάλου Όγκου: 

Το Sound Booster Pro αναπαράγει επιδέξια τον ισχυρό ήχο ενός κινητήρα V6/V8, χαρίζοντας στο αυτοκίνητό σου μια επιβλητική και δυναμική παρουσία στο δρόμο.

#2. Προσαρμόσιμα Προφίλ Ήχου:

Επίλεξε 1 από τα 6 προφίλ ήχου που θα ταιριάξει στις προτιμήσεις σου. Ελέγχεις εύκολα τα προφίλ μέσω του ενσωματωμένου πλήκτρου, του προαιρετικού τηλεχειριστηρίου, των ενσωματωμένων επιλογών ελέγχου του αυτοκινήτου, όπως το cruise control, ή μέσω της εύχρηστης εφαρμογής “KUFATEC Link”.

#3. Εύκολη Εγκατάσταση και Προσαρμογή: 

Το Sound Booster Pro διαθέτει περιστρεφόμενο (360) σωλήνα εξάτμισης, προσφέροντας απλή και ατομική προσαρμογή για να ταιριάξει με το στυλ του οχήματός σου.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ώστε να μιλήσουμε!

B2C FORM SOUND BOOSTER GR