Παρουσίαση του Νέου και Βελτιωμένου Pandora BT-785 ID Tag Χειριστήριο

Προηγμένο Bluetooth Tag για Αυξημένη Ασφάλεια και Ανθεκτικότητα Οχήματος

Pandora BT-785 ID Tag

Προηγμένα Χαρακτηριστικά Ασφάλειας

Το Pandora BT-785 ID Tag χειριστήριο είναι μια πρωτοποριακή συσκευή Bluetooth σχεδιασμένη για να ενισχύσει την ασφάλεια του οχήματός σας. Χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές κανάλι, εξασφαλίζει ισχυρή εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη και ενσωματώνεται άψογα με τα συστήματα αντικλεπτικής προστασίας Pandora.

Ανώτερη Ανθεκτικότητα και Σχεδιασμός

Το BT-785 διαθέτει μία υψηλής ποιότητας θήκη, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η σκόνη, η υγρασία και η βρωμιά. Αυτός ο σχεδιασμός αποτρέπει την ακούσια επαφή με τους υψηλής απόδοσης μικροελεγκτές και πομποδέκτες, εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.
Pandora BT-785 ID Tag parts

Φιλικό προς τον Χρήστη και Αποτελεσματικό

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του BT-785 είναι το καινοτόμο κάλυμμα LOCK/OPEN δύο θέσεων, που παρέχει εύκολη πρόσβαση στη μπαταρία CR2032 διατηρώντας παράλληλα ένα κομψό και συμπαγές σχέδιο. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σημαίνει ότι το χειριστήριο μπορεί να λειτουργεί για μεγάλες περιόδους χωρίς την ανάγκη για συχνές αλλαγές μπαταρίας.

Pandora BT-785 ID Tag battery replacement

Ενισχυμένη Ενσωμάτωση και Λειτουργικότητα

Το BT-785 υποστηρίζει το πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων Bluetooth 5.0, προσφέροντας σταθερή λειτουργία και αντίσταση σε εξωτερικές παρεμβολές. Είναι συμβατό με αλγόριθμους αντικλεπτικής προστασίας, όπως το Anti-hijack της Pandora, και επιτρέπει τόσο τη λειτουργία Hands-Free όσο και τον έλεγχο μέσω κουμπιών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των χρηστών.