Η Pandora αναβαθμίζει τον Εντοπισμό από GPS σε GNSS!

Κατηγορία:

Εντοπισμός GNSS

Ασταμάτητη Εξέλιξη

Η Pandora πρωτοπορεί στον τομέα της τεχνολογίας ασφάλειας οχημάτων και πρόσφατα ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στα μοντέλα Elite v2 και Smart Pro v3, παρέχοντας ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και αντικλεπτικής προστασίας. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η μετάβαση από τη χρήση του συστήματος GPS Tracking σε GNSS Tracking.

GPS vs GNSS

Για να κατανοήσουμε αυτήν την αναβάθμιση, ας εξηγήσουμε πρώτα την έννοια των δικτύων GPS και GNSS. Το GPS είναι το αμερικανικό δίκτυο δορυφόρων με εντοπισμό θέσης, αποτελούμενο από 32 ενεργούς δορυφόρους. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα παγκόσμια δίκτυα που παρέχουν υπηρεσίες εντοπισμού θέσης, όπως το ρωσικό δίκτυο GLONASS με 24+ δορυφόρους, το ευρωπαϊκό Galileo με 26 δορυφόρους και το κινέζικο BeiDou με 35 δορυφόρους. Όλα αυτά τα δίκτυα ονομάζονται συλλογικά Global Navigation Satellite Systems (GNSS).

Η σημασία της αναβάθμισης σε GNSS Tracking είναι ότι πλέον η Pandora χρησιμοποιεί τη συνδυασμένη δύναμη όλων αυτών των δικτύων για τον εντοπισμό θέσης του οχήματός σου. Αντί για 32 δορυφόρους, η εταιρία έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 117 δορυφόρους. Αυτό οδηγεί σε πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και εξασφαλίζει ότι ο εντοπισμός θέσης δεν θα παρουσιάζει κενά σημεία ή διακοπές.

Η εμπορική ονομασία για τη συνδυαστική χρήση των δορυφορικών δικτύων είναι “δίκτυο GNSS“. Αυτή η τεχνολογία αντιπροσωπεύει το μέλλον των συστημάτων εντοπισμού θέσης, καθώς ξεπερνά την προηγούμενη εξάρτηση μόνο από το αμερικανικό δίκτυο GPS.

Με αυτήν την αναβάθμιση, η Pandora δείχνει τη δυνατότητά της να πρωτοπορεί και να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας των οχημάτων. Η εταιρία αναλαμβάνει την αναβάθμιση και παρέχει αποκλειστικές πιστοποιήσεις και εγγύηση εφ’ όρου ζωής για όλα τα προϊόντα της. Αυτό το αναβαθμισμένο επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας θα ενθουσιάσει τους τεχνολογικούς χρήστες, καθώς οι απαιτήσεις για την ασφάλεια των οχημάτων αυξάνονται.

Απομακρυσμένη Εκκίνηση

Ένας σημαντικός όρος που συνδέεται με αυτήν την αναβάθμιση και μπορεί να μην ξέρεις, είναι η “απομακρυσμένη εκκίνηση“. Αυτή η λειτουργία ορισμένων συστημάτων Pandora (ρώτα με αν δεν την έχεις και σε ενδιαφέρει), επιτρέπει στον χρήστη να εκκινήσει το όχημά του από απόσταση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Pandora Connect στο smartphone του. Διάβασε το άρθρο “Η λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης του Συναγερμού Pandora και η Άνεση κατά τη Διάρκεια του Καλοκαιριού” ώστε να ανακαλύψεις όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η απομακρυσμένη εκκίνηση!

Συνολικά, η αναβάθμιση των μοντέλων Pandora Elite v2 και Smart Pro v3 σε GNSS Tracking είναι μια σημαντική κίνηση για την εταιρία. Με αυτήν την τεχνολογική αναβάθμιση, η Pandora επιδεικνύει την προοδευτική της προσέγγιση και τη δέσμευσή της για την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων υπηρεσιών. Με την ποιοτική αναβάθμιση και την απομακρυσμένη εκκίνηση, η Pandora ικανοποιεί τις αυξημένες απαιτήσεις των χρηστών και καθιερώνει τον εαυτό της ως έναν αξιόπιστο παράγοντα στον τομέα της τεχνολογίας ασφάλειας οχημάτων.

Να θυμάσαι, οδήγα έξυπνα.. όχι φοβισμένα!

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!