Ασύρματη Αντικλεπτική Προστασία

Κατηγορία:

Η εταιρία Pandora, πρωτοπόρος στην εφαρμογή νέων, σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών στα προϊόντα της, αλλάζει την φιλοσοφία της αντικλεπτικής προστασίας που επικρατεί στην αγορά, όπου θέλει την ενσύρματη επικοινωνία και την κεντρική διαχείριση όλων αυτών από την κεντρική μονάδα. Το βασικό μειονέκτημα αυτής της φιλοσοφίας/μεθόδου είναι ότι: α) με την ενσύρματη επικοινωνία (καλώδιο) μπορεί εύκολα να βρεθεί η κεντρική μονάδα και να απενεργοποιηθεί η αντικλεπτική προστασία και β) αυξάνει σημαντικά ο χρόνος μιας σωστής εγκατάστασης.

Πλέον η Pandora “κόβει τα καλώδια” εφαρμόζοντας την ασύρματη τεχνολογία, μέσω πρωτοκόλλου επικοινωνίας Bluetooth LE v4.2, στις νέες εκδόσεις των αντικλεπτικών της. Αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η Pandora είναι ιδανικό για την ασύρματη επικοινωνία μικρών αποστάσεων (εμβέλεια έως 10m) διότι για την μετάδοση των δεδομένων επικοινωνίας εφαρμόζεται μέθοδο κρυπτογράφησης 128bit AES, έχει ελάχιστη κατανάλωση στην πλήρη λειτουργία του (peak current consumption <15mA) και είναι αδύνατο να εντοπιστεί από άλλη συσκευή όταν αυτό έχει κάνει ζεύξη με τις εξουσιοδοτημένες συσκευές.

Δίχως καλώδια. Δίχως όρια. Αντικλεπτική προστασία.

Η χρήση αυτής της μεθόδου αυξάνει σημαντικά την αντικλεπτική προστασία του συστήματος προστασίας νέας γενιάς Pandora γιατί δίνει την ελευθερία της τοποθέτησης των επιμέρους περιφερειακών μονάδων, σε οποιοδήποτε σημείο του οχήματος θέλουμε και όσο πιο κρυμμένα γίνεται.

Έτσι η Pandora αποκεντρώνει τις αντικλεπτικές λειτουργίες της κεντρικής μονάδας σε επιμέρους μονάδες όπου είτε στέλνουν τις πληροφορίες από τους ενσωματωμένους αισθητήρες που διαθέτουν (όπως θερμοκρασία κινητήρα, υγρασία κλπ.) στην κεντρική μονάδα για περαιτέρω επεξεργασία, είτε ενεργοποιούν το μπλοκάρισμα για το οποίο έχουν προγραμματιστεί όταν χαθεί η επικοινωνία με την κεντρική μονάδα ή αντιληφθούν κάποια κίνηση από τον ενσωματωμένο αισθητήρα επιτάχυνσης που διαθέτουν.

Ο σχεδιασμός αυτών των περιφερειακών με τις ελάχιστες διαστάσεις και τη στιβαρή κατασκευή, η Pandora κατάφερε την μέγιστη ενεργειακή απόδοση και την πλήρη ενσωμάτωση και εναρμόνιση τους με τις καλωδιώσεις του οχήματος, ώστε να τα καθιστά αόρατα και πρακτικά αδύνατο να εντοπιστούν από τον επίδοξο κλέφτη, ακόμα κι αν έχει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με το όχημα σας.

Απόλυτη αντικλεπτική προστασία, ακόμα κι αν οι κλέφτες βρουν και ξηλώσουν τη μονάδα του συναγερμού, ο κινητήρας θα σβήσει μόλις το όχημα μετακινηθεί.

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!