Monthly Archives: Ιούνιος 2024

Περιορισμοί Υποστηριζόμενων Οχημάτων και Εναλλακτικό Firmware για το Σύστημα Pandora LIGHT PRO v2

Pandora Light Pro

Λόγω του περιορισμένου χώρου εσωτερικής μνήμης των συστημάτων Pandora LIGHT PRO v2, έπρεπε να περιορίσουμε τη λίστα των υποστηριζόμενων οχημάτων για αυτή τη συσκευή.

Pandora CAN Protocols και Υποστήριξη Κλιματισμού

Ford Ranger IV now supported by Pandore fdor Climate Control

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια μεγάλη ενημέρωση λογισμικού για τα συστήματα Pandora, η οποία τίθεται σε ισχύ από τις 6 Ιουνίου, 2024. Αυτή η ενημέρωση βελτιώνει σημαντικά τις δυνατότητες των συστημάτων μας όσον αφορά τη βάση πρωτοκόλλου CAN. Αυτή η ενημέρωση όχι μόνο προσθέτει υποστήριξη για νέα μοντέλα αυτοκινήτων αλλά επεκτείνει και τις λειτουργικότητες για τα υπάρχοντα μοντέλα.

Ενσωμάτωση Immobilizer Χωρίς Κλειδί για Ευρωπαϊκά Αυτοκίνητα με CAN FD

Η INVETEC παρουσιάζει το πιο πρόσφατο λογισμικό για ενσωμάτωση immobilizer χωρίς κλειδί για ευρωπαϊκά οχήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CAN FD. Αυτή η ενημέρωση είναι συμβατή με τα συστήματα Pandora, παρέχοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση και βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Μεγάλη Ενημέρωση Λογισμικού για τα Σύγχρονα Συστήματα Pandora

Η INVETEC είναι υπερήφανη να ανακοινώσει μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας Pandora, σχεδιασμένη για να ενισχύσει τις δυνατότητές τους όταν εργάζονται με ψηφιακά δίκτυα οχημάτων.