Το Pandora Specialist για Windows θα αντικαταστήσει το AlarmStudio στο μέλλον

Η Pandora έχει υιοθετήσει μια ενιαία προσέγγιση για την ανάπτυξη των εφαρμογών του καλύτερου επαγγελματικού εργαλείου ασφαλείας αυτοκινήτου.

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών παρουσίασε την πρώτη έκδοση της εφαρμογής Pandora Specialist για Windows σε δημόσια έκδοση τον Οκτώβριο.  Αυτό ήταν ένα ακόμη βήμα στο σχέδιό μας να ενοποιήσουμε τις εφαρμογές  για την πιο σύγχρονη, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση των συστημάτων ασφαλείας Pandora.

Από την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης του Specialist για υπολογιστές, έχουμε δει χιλιάδες λήψεις. Ακολουθώντας την προβλεπόμενη πορεία, προσθέσαμε μερικές ενδιαφέρουσες ενημερώσεις σχετικά με την ακόμη μεγαλύτερη ευκολία αλληλεπίδρασης μεταξύ του επαγγελματικού οδηγού εγκατάστασης και του περιβάλλοντος εργασίας της εφαρμογής, επεκτείνοντας σημαντικά τη λειτουργικότητα της αρχικής έκδοσης.

Διαθέσιμες γενικές ενημερώσεις:

– Προστέθηκε αρχείο firmware

Οι χρήστες μπορούν πλέον όχι μόνο να κατεβάζουν την τελευταία έκδοση του λογισμικού της βασικής μονάδας του συστήματος ασφαλείας, αλλά και να ανατρέχουν σε προηγούμενες εκδόσεις, εάν αυτό είναι απαραίτητο.

– προστέθηκε η ενότητα “Settings Configurator”.

Ο εγκαταστάτης μπορεί τώρα να βελτιστοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία διαμόρφωσης του συστήματος, δουλεύοντας με τις ρυθμίσεις εκ των προτέρων, χωρίς την ίδια τη συσκευή (δημιουργία, αποθήκευση, επεξεργασία προσωπικών ρυθμίσεων), κερδίζοντας έτσι το χρόνο του κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

– προστέθηκε η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους της γραμματοσειράς της εφαρμογής

Προφανώς, ορισμένοι χρήστες μπορεί να επωφεληθούν από τις ειδικές δυνατότητες της εφαρμογής για την άνετη εμφάνιση πληροφοριών κειμένου στον υπολογιστή τους.

– Προστέθηκε ειδοποίηση για διαθέσιμες ενημερώσεις

Έχουμε εφαρμόσει πλήρως τον μοναδικό μηχανισμό αυτόματης ενημέρωσης της Pandora Specialist. Το λογισμικό θα σας ενημερώσει όταν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση.

Προηγμένες ρυθμίσεις:

– προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης ρυθμίσεων

Δεν είναι πλέον απαραίτητο να απομνημονεύετε τα περιεχόμενα των ενοτήτων. Για γρήγορη πρόσβαση στις παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις, αρκεί να εισαγάγετε την επιθυμητή ρύθμιση στο πλαίσιο αναζήτησης.

– Έχει προστεθεί μια ένδειξη τρέχουσας ρύθμισης

Αυτό είναι πολύ βολικό για την πλοήγηση του χρήστη ανάμεσα στις πολλές υποενότητες.

Ελπίζουμε πολύ ότι η νέα, εκτεταμένη λειτουργικότητα του Pandora Specialist για Windows θα ενδιαφέρει και τους χρήστες της του λογισμικού AlarmStudio, το οποίο εξακολουθεί να μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε τις δυνατότητες των συστημάτων συναγερμού και των υπηρεσιών μας.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους αγαπητούς μας χρήστες του AlarmStudio να ελέγξουν τις δυνατότητες της εφαρμογής Pandora Specialist για υπολογιστές, η οποία έχει γίνει η πολυαναμενόμενη ενσάρκωση μιας ενιαίας διαπλατφορμικής λύσης.  Αυτό θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξής του και θα διευκολύνει τους επαγγελματίες να εργάζονται με τις τελευταίες δυνατότητες της Pandora στο μέλλον.