Συνέδριο Βόρειας Ιταλίας της Invetec για την Pandora στο Μιλάνο

Το συνέδριο για την Pandora πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Best Western Plus Hotel Universo. Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία όλων των συνεργατών μας της Βόρειας Ιταλίας που παρευρέθηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε περισσότερο.



Το συνέδριο έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου και πληρούσε όλες τις προδιαγραφές για ένα απαιτητικό συνέδριο, διεθνών προδιαγραφών.

Ένα συνέδριο που περιλάμβανε αναλυτικές παρουσιάσεις και τεχνικά σεμινάρια καλύπτοντας πλήρως όλες τις πτυχές των παλιών και νέων προϊόντων και των υπηρεσιών της Pandora. Είχε σκοπό όχι μόνο την ανταλλαγή των εμπειριών και όλων των νέων προκλήσεων των τεχνικών μερών των προϊόντων αλλά και μία ευρύτερη συζήτηση για την αγορά των αντικλεπτικών συστημάτων.

Η ομιλία ξεκίνησε από τον κο Μπραζιώτη Παύλο, Διευθυντή της εταιρίας INVETEC, με την παρουσίαση της πορείας της καθώς και την σημαντική ανάπτυξη της εταιρίας Pandora στην παγκόσμια αγορά. Έγινε παρουσίαση των στρατηγικών και προοπτικών Μάρκετινγκ και παρουσιάστηκε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και κοινωνικών δικτύων που κατέχει η εταιρία.

Καλύφθηκε πλήρως το θέμα της επικοινωνίας και ενημέρωσης τόσο για τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, τους ειδικούς επαγγελματίες Pandora, όσο και για τους πελάτες των αντικλεπτικών συστημάτων.

Κος Μπραζιώτης
Παύλος

Διευθυντής & Ιδιοκτήτης Invetec

Κος Mazzocco
Marco

Τεχνικός Υπεύθυνος Ιταλίας

Κος Συρανίδης
Παύλος

Τεχνικός Υπεύθυνος Ελλάδας

Η ομιλία συνεχίστηκε από τους τεχνικούς υπεύθυνους της Pandora των δύο χωρών, Marco Mazzocco για την Ιταλία και Παύλος Συρανίδης για την Ελλάδα.

Ο κ. Mazzocco Marco έκανε μια πλήρη παρουσίαση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Pandora. Συζητήθηκαν αναλυτικά όλες οι κατηγορίες των προϊόντων, Auto – Moto – Truck – Camper & Marine.

Διατυπώθηκαν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές και πως διασφαλίζουμε πλήρως την αξία των προϊόντων κατά την εγκατάσταση.



Ο Παύλος Συρανίδης ακολούθησε με τεχνικές αναλύσεις και την πλήρη παρουσίαση του Pandora Specialist. Η παρουσίαση περιλάμβανε την σωστή εγκατάσταση και ρύθμιση του λογισμικού, την διεξοδική ανάλυση της λειτουργίας του, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παροχή της τεχνικής υποστήριξης.

Επίσης το Remote Start που διαθέτει η Pandora παρουσιάστηκε διεξοδικά και καλύφθηκαν όλοι οι παράμετροι αυτής της τεχνολογίας Pandora.



Κατά την διάρκεια του συνεδρίου υπήρξε μια εκτεταμένη συζήτηση μεταξύ των ειδικών για τις προκλήσεις και τα θέματα που προκύπτουν κατά την διάρκεια μιας εγκατάστασης συναγερμού. Επίσης, αναφερθήκαμε στις νέες τεχνολογίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τις ευκαιρίες που διανοίγονται σε αυτήν την καινούργια αγορά και την συμμετοχή μας στο Roma Moto Days τον Μάρτιο του 2022.



Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σχετικά με την διεύρυνση και την ενίσχυση της εμπορικής συνεργασίας μας, καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν στις καινούργιες αγορές της Ιταλίας όπως είναι η Marine.

Ολοκληρώνοτας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά όλους τους συνεργάτες μας που παρευρέθηκαν στο συνέδριο και θα χαρούμε να τους ξαναδούμε στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Ως τότε θα σας κρατήσουμε ενήμερους σχετικά με τα θέματα αυτά μέσω των ενημερωτικών email μας.