Pandora & Ηλεκτρικά Οχήματα

Η Pandora επεκτείνει την λίστα των υποστηριζόμενων ηλεκτρικών οχημάτων και υβριδικά Plug-ins.

Η ομάδα μηχανικών της Pandora ολοκλήρωσε ένα ακόμα στάδιο στην επέκταση της λίστας των υποστηριζόμενων μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και αυξάνει τις δια-λειτουργικότητες των συστημάτων ασφάλειας μέσω ‘Canbus’.

Αναμφίβολα, αυτό είναι ευχάριστο νέο πρώτα απ’ όλα, γιατί εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες των σύγχρονων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέχρι σήμερα, η λίστα των υποστηριζόμενων ηλεκτρικών οχημάτων από τα συστήματα της Pandora, έχει επεκταθεί σε αρκετά πιο δημοφιλή μοντέλα:

• Renault Captur PHEV

• Renault Zoe

• VW Passat PHEV

• Audi e-tron

• Porsche Taycan

• Toyota RAV4 PHEV

• Hyundai Santa FE PHEV

• Skoda Enyaq iV

• Seat LEON Cupra

• Jaguar i-Pace

• Tesla X

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μόνο η εταιρεία μας, έχοντας τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή των πιο προηγμένων λύσεων στην αγορά, παραμένει ηγέτης όχι μόνο στην ποσότητα, αλλά κυρίως στην ποιότητα της υποστήριξης των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αριθμό λειτουργιών που εφαρμόζονται και των χρήσιμων πληροφοριών που εμφανίζονται για καθένα από τα μοντέλα.

Κανένας από τους ανταγωνιστές μας δεν έχει μπορέσει να πλησιάσει τον ρυθμό ανάπτυξης που έχει θέσει η ομάδα των μηχανικών μας. Προς το παρόν, έχουμε κυκλοφορήσει αρκετά νέα, εντυπωσιακά και εξιδεικευμένα προϊόντα για τα ηλεκτρικά οχήματα. Όπου και προσθέσαμε έναν μεγάλο αριθμό νέων λειτουργιών στα συστήματά μας, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε στους χρήστες των προϊόντων μας, την πληρέστερη γκάμα υπηρεσιών ασφάλειας και τηλεμετρίας αυτοκινήτων.

Αυτή την προοδευτική προσέγγιση ακολουθούν και οι τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας Pandora. Μιλάμε για την σειριακή παραγωγή των έξυπνων και ισχυρών σταθμών φόρτισης DC για ηλεκτρικά οχήματα, οι οποίοι θα παραχθούν με το σήμα της Pandora στο εγγύς μέλλον. Έχουμε κατανοήσει σε βάθος τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα φόρτισης των μπαταριών των πιο δημοφιλών ηλεκτρικών οχημάτων, τις ιδιαιτερότητες της συντήρησης τους και την λειτουργία μονάδων ισχύος και εγκαταστάσεων ηλεκτρικών οχημάτων.

Εξάλλου, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής πολλών κατοίκων των πόλεων. Η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα αυξάνεται ραγδαία στη χώρα μας και, ως εκ τούτου, αυξάνεται επίσης η ζήτηση για τον εξοπλισμό και της υπηρεσίες συντήρησης τους.

Η εταιρεία Pandora σχεδιάζει όχι μόνο να παράγει τους ίδιους τους σταθμούς φόρτισης, αλλά και να παράγει τους ελεγκτές φόρτισης και τις δικές τους μονάδες ισχύος AC / DC. Η εταιρεία σχεδιάζει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη των δικών της αμφίδρομων μονάδων ισχύος AC / DC / AC, επιτρέποντας όχι μόνο τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος, αλλά και την αδιάλειπτη παροχή ρεύματος για ολόκληρο το σπίτι. Και, φυσικά, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα κυκλώματα SiC.

Δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι και θα συνεχίσουμε αυτή την δυναμική ανάπτυξη, εισάγοντας συνεχώς τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και επιλύοντας επείγοντα προβλήματα για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Άλλωστε, είναι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, και γνωρίζουμε ότι αυτό το μέλλον είναι αρκετά κοντά.

Με απλά λόγια γνωρίζουμε τις τεχνολογίες αυτές και κατανοούμε όσον τον δυνατόν πιο βαθιά τα ηλεκτρικά οχήματα από όλες τις άλλες εταιρείες.
Καταλαβαίνουμε καλά τις ανάγκες των ιδιοκτητών των ηλεκτρικών οχημάτων – ώστε να δημιουργούμε πραγματικά χρήσιμα, καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και δημοφιλή προϊόντα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τρέχουσα λίστα υποστηριζόμενων μοντέλων στον ιστότοπό μας.