Pandora Russian και Pandora EU στην Invetec Hellas

Μία πολύ σημαντική συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Pandora Russian και Pandora EU και έλαβε μέρος στην Invetec Hellas.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι μηχανικοί της Pandora Russian συναντήθηκαν με τους μηχανικούς της Pandora Europe στην εταιρία μας Invetec Hellas, για να συνεργαστούν στην ανάβάθμιση των υπάρχοντων προϊόντων με νέες τεχνολογίες και την αναπτυξη νέων λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για την Ευρωπαική αγορά.

Οι συνάντηση αυτή συνέβαλε στην περαιτέρω εξειδίκευση μας στις νέες τεχνολογίες και στην ολοκήρωση των αναβαθμίσεων των προϊόντων. Παρέχοντάς μας την δυνατότητα για όλο και καλύτερη τεχνική υποστήριξη προς εσάς και τους καταναλωτές. Επίσης, μας καθιστά πρωτοπόρους στις τεχνολογίες EV και την βελτιοποίηση των προϊόντων Pandora στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Νέες παραγωγές

Η Invetec Hellas & Pandora EU συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων της Pandora.

Αναβάθμιση Λογισμικού Pandora Moto

Οι μηχανικοί της Pandora Russia, μαζί με τους δικούς μας μηχανικούς συνέβαλαν στην αναβάθμιση του λογισμικού για το σύστημα συναγερμού δικύκλων Pandora Moto.

Ανάπτυξη λογισμικού Pandora.

Οδηγός & Ειδικός

Οι μηχανικοί της Pandora Russia, δουλέψανε επάνω στην ανάπτυξη νέου λογισμικού της Pandora.
Συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα για καλύτερες και ακόμη πιο φιλικές λύσεις μεταξύ του οδηγού-χρήστη και τους ειδικούς της Pandora.


Πρωτοπόροι στις τεχνολογίες EV και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.


Pandora & Τεχνολογίες EV

Η συνεργασία μας για τις νέες τεχνολογίες EV και την εφαρμογή των συστημάτων προστασίας της Pandora στα αυτοκίνητα νέας γενιάς.