Εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί από την Pandora για οχήματα Land Rover

Άλλο ένα ευχάριστο δώρο για τους επαγγελματίες της ασφάλειας αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες των θρυλικών οχημάτων Land Rover.

Είναι πάντα ωραίο να ξεκινάμε τη χρονιά με καλά νέα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι μηχανικοί της Pandora πρόσθεσαν την υποστήριξη απομακρυσμένης εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί για οχήματα Land Rover.

Μέχρι τώρα, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων βασίζονταν σε εξειδικευμένες πρόσθετες μονάδες και, φυσικά, σε κλειδιά ή τσιπ ΟΕΜ για να επιτύχουν τη λειτουργία εκκίνησης του κινητήρα που τόσο χρειάζονται. Η ολοκληρωμένη λύση μας δεν απαιτεί πρόσθετα κλειδιά ή τσιπ και συνεργάζεται με τα συστήματα του οχήματος όσο το δυνατόν πιο σωστά και αποτελεσματικά.

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τρία από τα πιο δημοφιλή οχήματα της Land Rover:

  • Land Rover Discovery (L319) 10.2009 – 09.2013 4η γενιά,
  • Land Rover Discovery (L319) 10.2013 – 02.2017 4η γενιά, facelift,
  • Land Rover Range Rover Sport (L320) 04.2009 – 08.2013 1η γενιά, facelift.

Σε αυτά τα οχήματα έχουν προστεθεί νέοι αλγόριθμοι, κάνοντας ευκολότερη την εγκατάσταση, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η σύνδεση πρόσθετων κυκλωμάτων κάτω από το καπό για την ενεργοποίηση της μίζας.

Το σύστημα δοκιμάζεται τώρα και με τα υπόλοιπα  μοντέλα Land Rover, και στο εγγύς μέλλον, θα υποστηρίζονται όλα τα οχήματα.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα μηχανικών μας συνεχίζει να εργάζεται για την επέκταση του καταλόγου των υποστηριζόμενων μοντέλων οχημάτων, καθώς και για την προετοιμασία ενός μοναδικού δώρου για τους ιδιοκτήτες μιας ακόμη δημοφιλούς εταιρείας αυτοκινήτων.