Η Pandora πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο ποιότητος QMS

Κατηγορία:

Pandora

Η Pandora πέρασε με επιτυχία τον ετήσιο έλεγχο του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για τη συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο αυτοκινητοβιομηχανίας IATF-16949-2016.

Στις αρχές Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος επιθεώρησης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας στην επιχείρησή μας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου, το ρωσικό παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ελέγχου και πιστοποίησης DQS εξέδωσε κατάλληλο συμπέρασμα.

Έτσι, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διασφάλισης της ανιχνευσιμότητας των παραγομένων προϊόντων, η οποία επιτρέπει τον εντοπισμό της ημέρας, της ώρας, του εξοπλισμού και του εργαζομένου που εκτελούσε τις εργασίες σε κάθε στάδιο του κύκλου εργασιών. Η ταυτοποίηση ξεκινά από το στάδιο της επιθεώρησης των εισερχόμενων υλικών, στη συνέχεια, στη γραμμή σήμανσης με λέιζερ, πριν από την έναρξη της διαδικασίας τοποθέτησης, σε κάθε πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος τοποθετείται ένας ατομικός γραμμωτός κώδικας, εξασφαλίζοντας την ανιχνευσιμότητα των υλικών και των εξαρτημάτων, και στη συνέχεια της διαδικασίας, όλες οι πληροφορίες για τις επόμενες πλακέτες προστίθενται στον ατομικό γραμμωτό κώδικα κάθε πλακέτας. Σε όλα τα στάδια της κυκλοφορίας, μέχρι τον τελικό έλεγχο.

Στο τμήμα αυτόματης συγκόλλησης έχει εισαχθεί η αυτοματοποιημένη παρακολούθηση της θερμοκρασίας συγκόλλησης, η οποία επιτρέπει, σε αυτόματη λειτουργία, με αναφορά σε συγκεκριμένο δορυφόρο, την παρακολούθηση του προφίλ της θερμοκρασίας εντός των μέγιστων δυνατών ορίων ελέγχου.

Επιπλέον, για την συγκόλληση, εισήχθη μια διαδικασία αυτόματης οπτικής τρισδιάστατης επιθεώρησης ενός ομαδικού αντικειμένου εργασίας με καταχώριση των αποτελεσμάτων στη βάση δεδομένων, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ποιότητα των αρμών συγκόλλησης μιας ομάδας πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων και η απουσία ελαττωμάτων.

Επίσης, η εταιρεία προέβη σε σημαντική αναδιοργάνωση της λειτουργίας της αποθήκης. Η εισαγωγή μιας αυτοματοποιημένης αποθήκης για στοχευμένη αποθήκευση εξασφαλίζει την αποτελεσματική χρήση των χώρων του συγκροτήματος αποθηκών και τη λειτουργική διαχείριση των αποθεμάτων με βάση ενημερωμένες πληροφορίες.

Η δική μας βάση δοκιμών έχει επίσης αναπτυχθεί με την ενίσχυση του εσωτερικού εργαστηρίου με πολλά εξαρτήματα δοκιμών ταυτόχρονα, τα οποία θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας σε όλους τους τομείς (ηλεκτρονικά και συναγερμοί αυτοκινήτων, εξοπλισμός φωτισμού, σταθμοί φόρτισης και άλλα ηλεκτρονικά ισχύος) σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Παρά την πολυπλοκότητα της υλοποίησης της αυτοματοποίησης της συναρμολόγησης των προϊόντων μας, η μετάβαση από τη χειροκίνητη στην αυτοματοποιημένη συναρμολόγηση των υπέροχων πιεζοσειρήνων μας γίνεται ορόσημο.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν επεκταθεί σε ένα άλλο πρότυπο – το GOST R 58139-2018, το οποίο χρησιμοποιείται από πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την αξιολόγηση των προμηθευτών ως εναλλακτική λύση στο IATF 16949:2016.

Η εταιρεία μας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την θέση της ως ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και εμείς με τη σειρά μας είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, η οποία έχει κάνει τεράστια δουλειά ώστε οι τελικοί χρήστες να αισθάνονται και να εκτιμούν την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα Δημοφιλέστερα Προϊόντα Μας

Ίσως τα πιο Συζητημένα Συστήματα Προστασίας και Τηλεμετρίας Οχημάτων

Entry Level Συστήματα Συναγερμού για Αυτοκίνητα

Cruise Control και Περιοριστής Ταχύτητας.

Ηχοσυστήματα Εξωτερικού Χώρου για Σκάφη

Ηχοσυστήματα Εσωτερικού Χώρου για Σκάφη

Είμαστε σε διαρκή Αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να διατηρούμε μια σταθερή γκάμα με χρήσιμα προϊόντα για τους καταναλωτές μας!